Meer vet verbranden? Dat kan door het volgende kruid in je eten te verwerken

Iedereen is bezig met zijn of haar uiterlijk, de een is er wat meer bezig dan de ander. Tegenwoordig is het ideaalbeeld van een mens dat je een afgetraind strak lijf moet hebben. Als je op Instagram scrollt, zie je overal heren en dames met een lijf waar geen grammetje vet aan zit. Iets waar veel mensen, en zeker jongeren van onzeker worden. Hoe kom je nou aan zo een lichaam? Blijkbaar heeft komijn een werking op je lichaam waardoor het lichaam meer vet verbrandt.

Uit een onderzoek is gebleken dat het consumeren van komijn erg goed is voor je gewicht. De Iranese Shahid Sadoughi Universiteit deed  onderzoek hiernaar en dat werd op 88 vrouwen met een overgewicht getest. Het onderzoek duurde drie maanden en gedurende drie maanden moest de ene helft van de vrouwen iedere dag 1,5 gram komijn eten terwijl de andere helft dat niet deed. Het verschil is echt onvoorstelbaar.

De vrouwen die niet iedere dag komijn aten, vielen een paar kilo af.  De vrouwen die iedere dag komijn door hun yoghurt deden,  vielen gemiddeld 2 kilo meer af in vergelijking tot de vrouwen die geen komijn  aten. Deze vrouwen raakte ook drie keer zoveel vet kwijt en hun cholesterolgehalte werd ook een stuk lager.

Side note: het is uiteraard van belang dat je niet alleen maar komijn en yoghurt eet. Om duurzaam af te vallen is het van belang dat je je leefstijl aanpast. Komijn kan daar uiteraard bij helpen en het bevordert dus wel de vetverbranding. Komijn toepassen in je eetgedrag kan eraan bijdragen.

Voor de vrouwen die graag nog wat willen afvallen is dit dus de perfecte manier om nog snel wat kilo’s kwijt te raken. Deel dit bericht daarom ook op Pinterest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *