Weet jij al dat dit product werkt tegen ongedierte?

In de ochtend drinken veel mensen een heerlijk bakje koffie om even lekker wakker te worden of omdat het een soort ritueel is gewoorden. Er gaat bij veel mensen dan ook niets boven de heerlijke verse geur van versgemaakte koffie. Alleen veel mensen weten niet dat je ook iets speciaals met die koffie kan doen.

Na het zetten en opdrinken van koffie zit er nog koffiedik in de filter. Er zijn heel veel mensen die dit koffiedik weggooien. Ze gooien het weg, omdat het toch beschouwd wordt als nutteloos afval. De waarheid is alleen heel anders, dit koffiedik is namelijk erg kostbaar!

Het enige wat je nog moet doen is het koffiedik verdelen over een vel bakpapier of over een plat bord. Daarna hoef je dit koffiedik alleen nog maar te laten drogen. Dan ben je klaar om met deze aantal toepassingen aan de slag te gaan. Op de volgende pagina lees je wat deze aantal toepassingen zijn.

Dit koffiedik kan een aantal dingen heel goed vervangen en dat zijn soms ook best prijzige dingen die vervangen kunnen worden. Hier zijn een aantal dingen die vervangen kunnen worden door het koffiedik:

Het kan dienen als anti-cellulitiscrème, heel veel anti-cellulitiscrèmes zijn zeer prijzig. Dit komt meestal, omdat het product een hoge dosis aan cafeïne bevat. Het koffiedik kan deze crème dus prima vervangen, want hier zit ook heel veel cafeïne in. Je kunt dit koffiedik samen met wat olie mengen en zo heb je een veel goedkoper alternatief, maar zeker zo effectief. Scrub vervolgens jezelf met dit spul en binnen een paar weken zie je al resultaat. Uiteraard kun je voor de lekkere geur jezelf daarna afspoelen.

Het koffiedik werkt ook tegen heel veel ongedierte. Zo werkt het tegen slakken, mieren, wespen en vlooien. De dieren zullen door de sterke geur op afstand blijven en dus niet bij jouw tuin in de beurt komen. Dit is veel goedkoper en beter voor de natuur in vergelijking tot andere bestrijdingsmiddelen.  Je goot het koffiedik gewoon op de grond van de planten en op je gras. Ongedierte is nu verleden tijd.

Als laatste werkt het koffiedik ook heel goed voor je haar, dit klinkt misschien een beetje raar maar het is toch echt zo. Het enige wat je moet doen is wat koffie mengen met wat shampoo en het resultaat is dat je weer glimmend en glanzend haar hebt. Dit geldt  alleen wel voor mensen met een donkere haarkleur.

Deel dit bericht met je familie en vrienden, want iedereen moet weten dat ze het koffiedik niet meer moeten weggooien maar moeten hergebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *