Wat voor vrouw ben jij als je dat baseert op jouw sterrenbeeld?

De stand van de sterren kan ontzettend veel invloed hebben op de mens.  Sterrenbeelden kunnen invloed hebben op je eigenschappen. Daarnaast worden de sterrenbeelden op basis van je geboortemaand aan je toegewezen. In dit artikel wordt er verder ingegaan op wat voor vrouw je bent op basis van je sterrenbeeld.

Waterman

Vrouwen die als sterrenbeeld waterman hebben, zijn conservatief en ernstig maar daar tegenover zijn ze wel weer erg ambitieus. Ze gaan niet graag met een persoon van hetzelfde niveau om. Deze vrouwen praten ook niet graag over hun gevoelens en ze zijn erg kritisch tegenover anderen, maar ook zeker tegenover zichzelf. Vrouwen die als sterrenbeeld waterman hebben, gaan er altijd voor de volle 100% tegenaan en denken er goed bij na wat ze aantrekken. Dit zijn erg zelfverzekerde vrouwen die zich niet makkelijk van de wijs laten brengen door anderen.

Vissen

Vrouwen die als sterrenbeeld vissen hebben, hebben soms last van stemmingswisselingen, wat niet iedereen kan begrijpen. Je moet ze ook met veel geduld behandelen. Daar tegenover staat dan weer wel dat ze erg romantisch zijn. Lekker met z’n tweeën wat gaan eten met wat romantische kaarslichtjes is voor de vrouw met het sterrenbeeld vissen een geweldige avond. Ze houdt er ook van een avondje naar de bioscoop te gaan, maar het moet ook weer niet te duur worden. Vrouwen met het sterrenbeeld vissen, moet je niet bedriegen, want dan zul je haar nooit meer terugzien. Ben je als man een echte romanticus? Dan is een vrouw met het sterrenbeeld vissen de perfecte vrouw voor jou!

Ram

Vrouwen die als sterrenbeeld ram hebben, zijn erg trouw en toegewijd. Ze zien er erg schattig uit maar je krijgt ze niet zomaar klein of overstuur. Deze vrouwen stralen hun charme en charisma uit, waardoor het voor de meeste mannen een eer en genot is om met haar samen te leven. Je zult ze alleen wel voor je moeten winnen, want jammer genoeg worden ze niet snel verliefd. Cadeautjes werken ook niet snel, omdat ze dan al snel achterdochtig worden. Wel hebben ze een zwak voor mooie schoenen. Het liefst zouden ze iedere week wel een nieuw paar schoenen willen kopen. Als man moet je dus wel zelfverzekerd zijn om haar voor je te winnen, want deze vrouwen kunnen ook prima alles alleen aan.

Stier

Vrouwen die als sterrenbeeld stier hebben, zijn vrouwen die over het algemeen snel jaloers zijn en als ze boos zijn kun je maar beter ver uit de buurt blijven. Dit is gelukkig niet het enige, want ze zijn ook erg slim en wanneer je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen dan maken ze hun man de gelukkigste man op de wereld. Vrouwen met het sterrenbeeld stier zijn meestal de gangmakers op feestjes en proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen het er naar zijn zin heeft. Het organiseren van een feestje is dus zeker wel voor haar weggelegd. Ben jij een man die wel van een feestje houdt? Dan is een vrouw met het sterrenbeeld stier de perfecte vrouw voor jou, want zij zorgt ervoor dat het leven een feestje is.

 Tweelingen

Vrouwen die als sterrenbeeld tweelingen hebben, zijn vrouwen met een moeilijk karakter en voor degenen die op hen verliefd zijn is dat soms weleens moeilijk. Ze zijn namelijk erg principieel en standvastig, waardoor een klein meningsverschil al voor een grote ruzie kan zorgen. Aan de andere kant zijn deze vrouwen erg aantrekkelijk en zul je ze voor de de rest van je leven blijven herinneren. Het is voor de mannen dus extra belangrijk dat je weet hoe je ze moet behandelen, want dit zijn echt topvrouwen die altijd in je gedachte blijven.

Kreeft

Vrouwen die als sterrenbeeld kreeft hebben, zijn vrouwen die denken dat de waarheid spreken beter is dan het praten achter iemands rug om. Ze denken ook niet eerst na voordat ze iets zeggen. Wel zijn ze erg taalvaardig, creatief en nieuwsgierig. Voor de mannen zijn dit gevaarlijke vrouwen, omdat de man al snel een speeltje wordt voor de vrouw. Vrouwen die als sterrenbeeld kreeft hebben weten precies wat ze willen en zijn dus niet zomaar van de wijs te brengen. Daarom is het belangrijk dat de man een goed karakter heeft en dat ze wel tegen een stootje kunnen. Is dit niet het geval, dan kun je maar beter geen relatie met hen beginnen, want deze relatie zal dan toch niet lang stand houden.

Leeuw

Vrouwen die als sterrenbeeld leeuw hebben, zijn vrouwen die tegen iedereen beleefd zijn en niet van conflicten houden. Je moet ze alleen niet bedriegen, want dan zie je ze nooit meer terug. Deze vrouwen zijn wel erg mooi, mysterieus en heel eerlijk. Iedereen wil een vriendin hebben die als sterrenbeeld leeuw heeft. Ze denken met iedereen mee en helpen je wanneer je dat nodig hebt. Het is een genot om met deze vrouwen samen te leven, want ze hebben echt alles voor de liefde over. Deze vrouwen zullen je niet kwetsen en het liefst blijven ze voor heel hun leven bij jou.

Maagd

Vrouwen die als sterrenbeeld maagd hebben, zijn vrouwen die je niet voor de gek moet houden. Ze hebben zelf een erg goed gevoel voor humor, maar wanneer dit overslaat in het voor de gek houden van anderen of haar, dan moet je altijd goed op je hoede zijn. Vrouwen die als sterrenbeeld maagd hebben, kunnen namelijk hard terugslaan en wanneer ze dit doen, winnen ze altijd. Ze hebben een groot hart en de hoofden van mannen slaan op hol in hun bijzijn. Een man moet een goed gevoel voor humor hebben. Het is ook belangrijk dat de man tegen zijn verlies kan, want anders zal de relatie niet lang duren.

Klopt het? Deel het artikel dan met al je vrienden!

Weegschaal

Vrouwen die als sterrenbeeld weegschaal hebben, zijn vrouwen die hoge eisen stellen aan hun partner. Vreemdgaan moet je bij hen nooit doen, want dat vergeven ze je nooit. Ze zouden het ook vreselijk vinden wanneer je de verjaardag zou zijn vergeten en geen passend cadeau hebt gekocht. Met mooie schoenen of lekkere chocolade zit je meestal al wel snel goed bij ze. Deze vrouwen zijn erg mooi, aardig en gedisciplineerd en willen het liefst een lange relatie. Het is daarom ook belangrijk dat de man goed voor haar zorgt en laten blijken dat hij aan haar denkt. Deze vrouwen denken over alles goed na en zullen voor altijd bij je blijven, tenzij je in hun ogen iets verkeerds doet.

Schorpioen

Vrouwen die als sterrenbeeld schorpioen hebben, zijn erg emotioneel, maar dat zullen ze in het bijzijn van anderen nooit laten zien. Deze vrouwen worden ook het meest gehaat door anderen vrouwen, omdat ze erg succesvol zijn in wat ze doen. Ze hebben een sterk karakter en openen hun ziel zelden voor anderen. Het is daarom belangrijk dat de man haar begrijpt en het is ook heel belangrijk om de vrouw te respecteren hoe ze is. Als je dat kunt dan kun je met hen een heel succesvol leven leiden.

Boogschutter

Vrouwen die als sterrenbeeld boogschutter hebben, zijn vrouwen die erg eerlijk zijn, als je de waarheid dus ook niet wilt weten kun je beter niet om hun mening vragen. Deze vrouwen zijn iedereen altijd een stapje voor en een leugen herkennen ze meteen. Wat je ook niet moet doen,  is spelen met deze vrouwen, want dat eindigt nooit goed voor je. Het is dus belangrijk dat je als man eerlijk tegen ze bent, met vreemdgaan en met het niet zeggen kom je nooit  weg en ze komen er toch wel achter.

Steenbok

Vrouwen die als sterrenbeeld steenbok hebben, zijn erg openhartig en worden daarom weleens gekwetst, maar uiteindelijk komen ze er altijd sterker uit. Deze vrouwen zijn erg ongeduldig. Vaak hebben deze vrouwen wel veel geluk en winnen ze altijd. Hun beste eigenschap is dat ze precies weten hoe ze je kunnen opvrolijken. Het is belangrijk dat je als man niet alles zegt wat je denkt, want anders zal de relatie niet lang duren.

Kloppen de beschrijvingen van de sterrenbeelden? Deel dan dit artikel met je vrienden, familie, collega’s, etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *