Wat voor vrouw ben jij, als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent?

Januari

Vrouwen die zijn geboren in de maand januari zijn conservatief en ernstig maar daar tegenover zijn ze wel weer erg ambitieus. Vrouwen die in de maand januari geboren zijn, gaan er altijd voor de volle 100% tegenaan en denken goed na  over wat ze aantrekken. Ze vinden het leuk zich te onderscheiden met bepaalde merkkleding uit de jaren zestig tot en met tachtig.

Februari

Vrouwen die zijn geboren in de maand februari hebben soms last van stemmingswisselingen, die niet iedereen begrijpt. Je moet ze ook met veel geduld behandelen. Daarentegen zijn ze erg avontuurlijk. Ze houden er van om allerlei nieuwe plekken te ontdekken en altijd op pad te zijn. Vrouwen uit deze maand kunnen geniet van een dagje Beekse Bergen, maar ze gaan veel liever naar de andere kant van de wereld.

Maart

Vrouwen geboren in de maand maart zijn erg trouw en toegewijd. Ze zien er erg schattig uit maar je krijgt ze niet zomaar klein of overstuur. Deze vrouwen stralen charisma uit en zijn charmant, waardoor het voor de meeste mannen een eer en genot is om met hen samen te leven. Je zult ze alleen wel voor je moeten winnen, want jammer genoeg worden ze niet snel verliefd. Cadeautjes werken ook niet goed, omdat ze dan al snel achterdochtig kunnen worden. Ze hebben wel een zwak voor mooie schoenen. Het liefst zouden ze iedere week wel een nieuw paar schoenen willen kopen.

April

De meeste vrouwen die in april geboren zijn, zijn over het algemeen snel jaloers en als ze boos zijn kun je maar beter ver uit de buurt blijven. Dit is gelukkig niet het enige, want ze zijn ook erg slim en wanneer je eenmaal hun vertrouwen hebt gewonnen dan maken ze hun man de gelukkigste man op de wereld. Vrouwen geboren in de maand april zijn meestal de gangmakers op feestjes en proberen er altijd voor te zorgen dat iedereen het er naar hun zin heeft. Het organiseren van een feestje is dus zeker wel voor deze dames weggelegd.

Mei

Vrouwen die geboren zijn in de maand mei, zijn vrouwen met een moeilijk karakter en voor degenen die op hen verliefd zijn is dat soms weleens moeilijk. Ze zijn namelijk erg principieel en standvastig, waardoor een klein meningsverschil al voor een grote ruzie kan zorgen. Aan de andere kant zijn deze vrouwen wel erg aantrekkelijk en zul je ze voor de de rest van je leven blijven herinneren.

Juni

De vrouwen uit de maand juni zijn vrouwen die denken dat de waarheid spreken beter is dan het praten achter iemands rug om. Ze denken ook niet eerst na voordat ze iets zeggen. Ze zijn erg taalvaardig, creatief en nieuwsgierig. Voor de mannen zijn dit gevaarlijke vrouwen, omdat de man al snel een speeltje wordt voor de vrouw. Vrouwen geboren in de maand juni weten precies wat ze willen en zijn dus niet zomaar van de wijs te brengen.

Juli

Vrouwen die zijn geboren in de maand juli, zijn vrouwen die tegen iedereen beleefd zijn en niet van conflicten houden. Je moet ze alleen niet bedriegen want dan zie je ze nooit meer terug. Deze vrouwen zijn erg mooi, mysterieus en heel eerlijk. Iedereen wilt een vriendin hebben die in de maand juli geboren is. Ze denken met iedereen mee en helpen je wanneer je dat nodig hebt.

Augustus

Vrouwen uit de maand augustus zijn vrouwen die je niet voor de gek moet houden. Ze hebben zelf een erg goed gevoel voor humor, maar wanneer dit overslaat in het voor de gek houden van anderen of haar, dan moet je altijd goed op je hoede zijn. Vrouwen die in de maand augustus geboren zijn kunnen namelijk hard terugslaan en wanneer ze dit doen winnen ze altijd. Ze hebben een groot hart en de hoofden van mannen slaan op hol in hun bijzijn.

September

De vrouwen die zijn geboren in de maand september zijn vrouwen die hoge eisen stellen aan hun partner. Vreemdgaan moet je bij hen nooit doen, want dat vergeven ze je nooit. Een vrouw uit de maand september zou het ook vreselijk vinden wanneer je haar verjaardag zou zijn vergeten en geen passend cadeau hebt gekocht. Met mooie schoenen of lekkere chocolade zit je meestal al wel snel goed bij ze. Deze vrouwen zijn erg mooi, aardig en gedisciplineerd en willen het liefst een lange relatie.

Oktober

De vrouwen uit oktober zijn erg emotioneel, maar dat zullen ze in het bijzijn van anderen nooit laten merken. Deze vrouwen worden ook het meest gehaat door andere vrouwen, omdat ze erg succesvol zijn in wat ze doen. Ze hebben een sterk karakter en openen hun ziel zelden voor anderen.

November

Vrouwen die geboren zijn in de maand november zijn vrouwen die erg eerlijk zijn, ook als je de waarheid dus niet wilt weten. Dan kun je beter niet om hun mening vragen. Deze vrouwen zijn iedereen altijd een stap je voor en een leugen herkennen ze meteen. Wat je ook niet moet doen is spelen met deze vrouwen, want dat eindigt nooit goed voor je.

December

Vrouwen uit december zijn erg openhartig en worden daarom weleens gekwetst, maar uiteindelijk komen ze er altijd sterker uit. Deze vrouwen zijn erg ongeduldig. Vaak hebben deze vrouwen veel geluk en winnen ze altijd. Hun beste eigenschap is dat ze precies weten hoe ze je kunnen opvrolijken.

Vond je dit nou een leuk artikel en herkende je jezelf en je vrienden erin? Deel dit artikel dan op Pinterest en deel ze met jouw vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *