Wat voor vriendin ben jij, als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent?

Zelfs al doe je je best om je slechte eigenschappen te verbergen tegenover je partner, is het toch onmogelijk deze voor altijd te blijven verbergen. Om ervoor te zorgen dat je niet nog een keer de verkeerde man uitkiest hebben we hieronder een artikel geschreven wat voor vriendin je bent als je dat baseert op de maand waarin je geboren bent.

Wie van jouw vriendinnen moet dit artikel ook echt gelezen hebben?

Januari

Een vrouw geboren in de maand januari is een onafhankelijke vrouw die niet zozeer een man nodig heeft in haar leven. Wanneer ze wel een man heeft dan hoef je er niet bang voor te zijn dat ze zich ooit gaan vervelen. Ze weet altijd wel iets te doen en zit het liefst niet te lang stil.

Februari

Een vrouw die geboren is in de maand februari staat met beide voeten stevig op de grond. Ze vindt het leuk om uit eten te gaan, maar ze vindt het niks om de hele avond Netflix te kijken. Ze neemt geen onzin aan van haar vriend en zodra haar vriend zich begint te gedragen als een klootzak, dan pakt ze direct haar koffers.

Maart

Ze is niet snel onder de indruk en het gebeurt dus ook niet vaak dat ze een man vindt waar ze echt geïnteresseerd in is. Haar emoties komen niet snel naar boven waardoor het voor mannen erg moeilijk is om ervoor te zorgen dat er een klik ontstaat. Het krijgen van een relatie met haar is dus niet gemakkelijk, maar wanneer dit gelukt is dan is de man een van de gelukkigste mensen ooit, omdat ze er dan ook helemaal voor gaat.

April

Vrouwen geboren in de maand april hebben sterkere gevoelens voor alles. Ze zijn dus niet uit op one night stands. Wanneer je de aandacht hebt van deze vrouw, dan weet je zeker dat ze ook echt geïnteresseerd in je is. Meestal begrijpt ze de gevoelens van anderen ook beter, omdat ze zichzelf goed begrijpt, maar ook haar eigen gevoelens. Dit kan haar soms in problemen brengen, omdat ze er op een verkeerde manier op reageert. Ze heeft dus een man nodig die af en toe geduldig is en hier goed mee overweg kan. Ze is daarentegen wel erg loyaal!

Mei

Deze vrouw is erg zelfverzekerd. Ze gaat niet af op mannen en gaat al helemaal niet de concurrentie aan met andere vrouwen. Als een man haar leuk genoeg vindt, dan komen ze zelf wel achter haar aan. Ze heeft ook erg hoge verwachtingen van een man, waardoor het meestal lang duurt voordat ze een geschikt iemand gevonden heeft. Een vrouw geboren in de maand mei heeft dus een sterke man nodig die erg gepassioneerd is en volledig voor haar gaat.

Juni

Ze is stabiel en erg gecontroleerd. Ze neemt de tijd om de situatie te observeren en in te schatten. Het komt bijna nooit voor dat ze beslissingen maakt waar ze later spijt van heeft. Een vrouw geboren in de maand juni is op zoek naar een man die romantisch is en haar af en toe kan verrassen. Een lekker uitje met z’n twee naar een hotel met bubbelbad laat haar in de zevende hemel voelen.

Juli

Dit type vrouw is moeilijk over te halen om voor te kiezen voor iemand. Het duurt lang voordat ze erover uit is of ze met iemand door wil gaan en of ze met je wilt gaan samenwonen. Een man moet veel tijd in haar investeren en laten zien dat hij het echt wil. Wanneer een man dit heeft gedaan, gaan ze hoogstwaarschijnlijk nooit meer uit elkaar. Een vrouw geboren in juli weet wat ze wil maar het duurt even voordat ze overtuigd is.

Augustus

Ze komt erg zelfverzekerd over en kan af en toe haar emoties helemaal uitschakelen. Ze laat mannen er ook niet gemakkelijk toe in haar leven en wil alleen mannen die met de juiste intenties naar haar toe komen. Ze houdt er daarnaast wel heel erg van om met haar vriendinnen iets leuks te gaan doen en doet dit het liefst iedere week. Dat betekent dat ze een goede verdeling tussen haar partner en vriendinnen zal moeten vinden.

September

Een vrouw geboren in de maand september is erg sociaal en houdt er wel van om een feestje te vieren. Ze heeft geen behoefte om iedere week de feestbeest uit te hangen, maar op z’n tijd vindt ze het wel heel leuk om een feestje te geven met haar vriendinnen. De vriend van deze vrouw moet niet star zijn en het altijd leuk vinden om spontaan iets te gaan doen, omdat dit hoogstwaarschijnlijk vaak zal voorkomen in de relatie

Oktober

Een vrouw geboren in de maand oktober heeft niet veel behoefte aan erg veel aandacht. Ze weet wat ze wil en hoeft hier niet speciaal voor onder de aandacht te komen. Dit geld ook zo haar zoektocht naar mannen. Ze weet wat voor man ze wilt en zal hier nooit mee naar de voorgrond treden. Tijdens een relatie laat ze echter wel goed merken wat ze wil en vindt ze het uiterst irritant wanneer haar man haar niet begrijpt.’

November

Ze is behoorlijk verlegen en weet niet altijd precies hoe ze zich moet gedragen met een man in haar bijzijn. Het kan zijn dat ze een man heel erg leuk vindt, maar dat ze hier niet voor uitkomt omdat ze dit niet durft en eerst precies wil weten hoe een man is, zodat ze niet de verkeerde keuze maakt. Ze kan prima leven zonder een man, maar vindt het toch wel heel fijn er toch een naast haar te hebben.

December

Deze vrouwen kunnen heel goed relativeren en staan met beide benen stevig op de grond. Ze is niet op zoek naar kleine jongens, maar echt op zoek naar mannelijke mannen die haar kunnen beschermen. Ze zorgt goed voor haar man, zolang ze maar respect van hem krijgt en hij geen domme dingen doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *