Een ontroerend filmpje waarin een hulpvragende dolfijn een duiker om hulp vraagt…

Dolfijnen zijn een van de mooiste dieren in het water. Ze worden met een reden in grote aquariums gezet en prachtige shows gegeven waar dolfijnen allerlei trucjes laten zien.

Aan de andere kant gaan er wel erg veel dolfijnen dood, omdat er op ze gejaagd wordt of omdat ze blijven hangen in netten die niet worden opgeruimd door vissers. Deze vissers zijn meestal bezig met vissen vangen, in plaats van dolfijnen.

Het is altijd moeilijk om te zien hoe er dode dolfijnen worden aangetroffen wanneer ze vast hebben gezeten in netten of verschrikkelijk zijn misbruikt door vissers.

In de video hieronder zie je hoe een dolfijn om hulp vroeg voor zijn vriend en wat de reacties hierop was van de duiker. Hij wist niet hoe snel hij te hulp moest schieten aan het zoogdier, zodat hij zelf weer lekker verder kon gaan zwemmen en met zijn vrienden kon gaan optrekken.

Het lukte de duiker niet om de pinnen helemaal te verwijderen, dus moest hij uiteindelijk gebruik maken van een schaar om de dolfijn te bevrijden. Kijk hieronder het ontroerende filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *