Op deze manier verwarm je jouw kamer voor maar een paar cent per dag

Niet overal in de wereld is verwarming vanzelfsprekend, maar in deze tijd van het jaar is het wel hard nodig. Bovendien kost het veel geld om je huis te verwarmen en er moet een specifieke energiebron aanwezig zijn. De meeste huishoudens maken gebruik van elektriciteit, maar dit kan beter. Er moeten namelijk mogelijkheden zijn waarmee het verwarmen van je huis goedkoper, makkelijker en duurzamer is.

Daarom zijn we op zoek gegaan naar een makkelijke oplossing, hierbij kwamen een interessante doe-het-zelfkachel tegen om de kamers in je huizen te verwarmen. Wat heb je hiervoor nodig hebt, is: een metalen bak, twee potten van klei (bloempotten) en waxinelichtjes. Zorg ervoor dat je een grotere pot hebt en een kleinere.

Mocht je geen zin hebben om het filmpje te kijken, dan kun je de volgende alinea lezen waarin een stappenplan staat uitgelegd hoe je eigen kacheltje kunt maken.

Zet in de metalen bak vier waxinelichtjes, zet er een klein potje boven zodra je de waxinelichtjes hebt aangestoken. Daarna dek je de bovenkant van het kleine potje af met een hoesje van een waxinelichtje of met een muntstuk. Als laatste stap zet je de grote pot over de kleine pot. En klaar is Kees! Wat je dan nog moet doen is een paar minuten wachten totdat het warmer wordt.

Heb je wat aan deze handige tip gehad? Deel het dan op Pinterest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *