Hoe je je longen weer op een simpele manier kunt reinigen

Voor iedereen is het belangrijk dat je goed voor je luchtwegen moet zorgen. Voor mensen die in een grote stad wonen, voor passieve rokers en actieve rokers is dit nog belangrijker. Dit komt omdat deze mensen makkelijker vatbaar zijn voor ziektes aan hun luchtwegen.

De meest voorkomende ziektes bij deze mensen zijn: verschillende soorten hoest, astma en bronchitis. Er is een recept dat je longen reinigt, dit recept is niet alleen goed om je longen te reinigen, maar het zou volgens verschillende wetenschappers ook kanker voorkomen.

Het is een makkelijk te maken recept en je kunt het maken met ingrediënten die bijna iedereen wel thuis heeft liggen.

Benodigde ingrediënten:

  • 400 gram suiker (de voorkeur ligt bij honing)
  • 2 theelepels kurkuma
  • 400 gram knoflook (gepeld en gesneden)
  • 1 klein stukje gemberwortel
  • 1 liter water

De bereidingswijze:

Als eerste giet je het water in een container, het water zet je op het vuur en dan voeg je de suiker erbij toe. Wanneer het water kookt voeg je de kurkuma, de geraspte gember en de knoflook toe. Dan wacht je totdat het mengsel kookt. Als laatste haal je het mengsel van het vuur en laat je het afkoelen tot kamertemperatuur. Het drankje bewaar je daarna in de koelkast.

Om je longen te reinigen, neem je iedere ochtend twee theelepels van het drankje in op een lege maag. In de avond na je laatste maal neem je nog een keer twee theelepels in. Dit herhaal je iedere dag. Uiteraard is het stoppen van (mee)roken de ideale oplossing om je longen te reinigen, wellicht iets voor je voornemens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *