Last van hondenhaar? Met behulp van deze 2 middelen haal je het allemaal weg

Het hebben van een hond is erg leuk. Je kunt hem allerlei verschillende trucjes leren en de meeste honden luisteren erg goed. Sommige honden proberen je zelfs op te vrolijken wanneer je verdrietig bent en toe bent aan iemand die even naar je luistert en met je meeleeft.

Soms heb je zin om naar het strand te gaan en lijkt het je een leuk idee om de hond mee te nemen. Dit vinden ze meestal prachtig en gaan helemaal los op het strand. Het enige nadeel hiervan is dat honden veel haarverlies hebben.

Je neemt ze een keer mee en de hele achterbank ligt meteen vol met haren… Nadat je ongeveer een kwartier lang de achterbank hebt gestofzuigd, vraag je jezelf af waarom het ook alweer zo een goed idee was om de hond mee te nemen… Dat moet makkelijker kunnen!

Met deze truc heb je alle haren binnen 5 minuten weggehaald en is bijna niet meer te zien dat de hond er ooit gezeten heeft.

Wat heb je nodig?

  1. Raamwisser
  2. Spuitfles met water

Hoe moet je het gebruiken?

Het is erg makkelijk en ik weet zeker dat jij dit ook kunt! Met de spuitfles moet je als eerst alle plekken met hondenhaar natmaken. Nadat alle vieze plekken nat zijn gemaakt kun je de wisser pakken en alle haren bij elkaar wissen. Op deze manier verzamel je alle haren bij elkaar en kun je ze zelfs met de hand verwijderen van de bank. Deze truc werkt veel beter dan de stofzuiger en je hebt hoogstwaarschijnlijk beide producten in huis. Happy dog hair free place!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *