Onderzoek toont aan dat zeurende moeders vaker succesvolle kinderen hebben!

Ja, je leest het goed. Zeurende moeders zorgen ervoor dat hun kinderen later succesvol zijn. Je hebt het natuurlijk al die tijd al geweten, maar vandaag bevestigen we het voor je. Al jaren doen moeders hun best om zo zeurend mogelijk over te komen, zodat de kinderen uiteindelijk zeer succesvol worden in het leven.

“Hang je de was nog op?,” “Ruim je de vaatwasser nog in?,” “Begin je nou nog aan je huiswerk?,” al deze vragen komen succesvolle kinderen zeer bekend voor. Met dit artikel willen we dus ook alle moeders of toekomstige moeders laten weten dat het zeker niet erg is om rechtvaardig streng over te komen.

Wanneer je dit dus al deed sporen we je aan hier lekker mee door te gaan en wanneer je dit een beetje bent vergeten de afgelopen jaren, dan is het belangrijk dat je de touwtjes zo snel mogelijk weer strak aantrekt.

De uitkomsten van het onderzoek zijn als volgt.

Onderzoekster Ericka Rason-Ramirez deed onderzoek naar de relatie tussen moeder en dochter. Ze heeft met haar onderzoek aangetoond dat zeurende moeders vaker succesvolle dochters hebben dan moeders die dit niet doen.

De studie is uitgevoerd aan de hand van een vragenlijst bij meer dan 15.000 schoolmeisjes van 13 tot 14 jaar oud. Uit de resultaten van dit onderzoek is gebleken dat de meerderheid die had verteld dat ze een zeurende moeder hadden uiteindelijk door zijn gegaan naar een vervolgopleiding.

Hierdoor kregen deze kinderen een grotere kans op een goede baan en verdienen ze uiteindelijk gemiddeld meer geld dan andere meiden van hun leeftijd.

Laat dit dus aan alle zeurende moeders weten en bedank ze voor hun inzet en gezeur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *