De makkelijkste manier om veel calorieën te verbranden!

Zit jij ook veel liever op de bank dan dat je gaat sporten? Dan is het uitkomst van dit onderzoek misschien precies wat je wilt horen. Het onderzoek heeft namelijk aangetoond dat je net zo goed in bad kunt gaan zitten dan dat je gaat sporten.

Het is jammer genoeg alleen niet zo mooi als dat het hierboven lijkt. Tijdens het onderzoek hebben ze verschillende vormen van sport met elkaar vergeleken. Het aantal calorieën dat je verbrandt wanneer je een halfuur hardloopt ligt jammer genoeg vele malen hoger dan wanneer je een uur in een warm bad zit.

Je verbrandt net zoveel calorieën met een half uur wandelen als wanneer je een uur in een warm bad zit! Het maakt dus niet uit of je nu een uur lang aan het relaxen bent in bad of dat je goed door moet stappen wanneer het hard regent. Tijdens het lekker luieren in bad kun je ook nog eens genieten van je favoriete films en series! Of je kunt lekker van een wijntje genieten samen met je favoriete album die op repeat staat. Het kan bijna niet makkelijker!

Het is alleen wel belangrijk dat het bad op een warmte wordt gebracht van 40 graden, omdat je lichaam anders niet met 1 graden stijgt waardoor er niet genoeg calorieën worden verbrand.

Vind jij dit ook een prachtig resultaat uit het onderzoek? Deel het artikel dan op Pinterest en laat iedereen weten dat ze ook in bad kunnen gaan zitten voor dat mooie zomerlichaam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *