Met dit simpele trucje zorg je ervoor dat je neus nooit meer verstopt zit!

Het is weer de tijd dat mensen snel een verkoudheid, griepje of koorts te pakken hebben. De minste last heb je van een griepje, want dat gaat in de meeste gevallen weer snel vanzelf over. Maar van een verkoudheid hebben de meesten gewoon de hele winter last .

Er zijn wel genoeg middeltjes tegen een verstopte neus. Zo kun je bijvoorbeeld een neusspray gebruiken of je kunt je neus uit laten stomen. Wat nog meer aan te raden is dat je een warme douche neemt. Een nadeel aan de neusspray is dat je hem niet altijd bij je hebt en een neusspray is ook nog eens slecht voor je. Veel mensen raken namelijk verslaafd aan neusspray, wat uiteraard niet de bedoeling is! Deze oplossingen zijn over het algemeen ook voor de korte termijn.

In het stappenplan op de volgende pagina wordt een makkelijke en goede oplossing uitgelegd, waardoor alle middeltjes die hierboven zijn genoemd overbodig zijn.

Hoe kun je van een verstopte neus afkomen?

  1. Druk je tong tussen je tanden en gehemelte aan. Doe dat voor een paar seconden
  2. Laat je tong weer rusten.
  3. Druk met twee vingers tussen je ogen op je voorhoofd, dus op tussen je wenkbrauwen. Doe dat ook voor een paar seconden.
  4. Doe dit een paar keer per dag en je zult geen last meer hebben van een verstopte neus!

Heb je wat gehad aan deze handige tip? Deel dit dan met je familie en vrienden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *