Met deze oplossing verwijder je alle mee-eters van je gezicht

Iedereen heeft last of last gehad van mee-eters op zijn neus. Het is erg frustrerend en je komt er ook bijna niet vanaf. Het maakt niet uit wat voor crème je koopt of naar wat voor schoonheidssalon je gaat, de kans dat je er echt vanaf komt is bijna nul!

Mee-eters ontstaan door vuil, dode huid en overmatige talgproductie. De meeste mensen denken dat je dit er wel vanaf kunt halen met hard scrubben of het smeren van speciale zalfjes op je gezicht. Jammer genoeg is dit vaak niet waar en niet effectief genoeg en moet je dit echt op een andere manier proberen.

Voor de mensen die echt veel last hebben van mee-eters, vandaag verandert misschien wel jullie leven! Met de tutorial op de volgende pagina zie je hoe je mee-eters op je hele gezicht kunt verwijderen, zonder er al te veel moeite voor te moeten doen.

Het enige wat je nodig gaat hebben is wat bakpoeder oftewel baking soda, dat te koop is in vrijwel alle supermarkten! Daarnaast heb je ook wat tijd nodig om het bakpoeder op je gezicht te smeren.

Hieronder kun je het filmpje bekijken.

Mocht je geen tijd hebben om het filmpje te bekijken, dan kun je ook onderstaand stappenplan volgen

  1. Zorg ervoor dat al je make-up van je gezicht is verwijderd. Gebruik vervolgens een stuk zeep zonder geur waarmee je je gezicht inzeept en vervolgens afspoelt.
  2. Pak het bakpoeder erbij, en doe twee eetlepels ervan in de palm van je hand. Voeg vervolgens wat water eraan toe. Zorg ervoor dat het een soort scrubpasta wordt en voeg dus niet te veel water eraan toe!
  3. Masseer de bakpoederpasta in cirkels over je gezicht voor ongeveer 30 seconde. Probeer vooral niet te scrubben!
  4. Spoel je gezicht af en zie het verbluffende resultaat!

Doe dit trucje voor je naar bed gaat of als je opstaat, het hoeft ongeveer maar een keer per dag te gebeuren!

Ken jij iemand die deze truc ook wel kan gebruiken? Deel dan dit artikel op pinterest of andere sociale media!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *