Maak jouw gekrompen truien weer groot met deze tip!

Iedereen kent de situatie waarin een trui die ze erg graag aandoen, op een gegeven moment te klein wordt door al het wassen waardoor je hem nooit meer aan kunt doen.

Normaal gesproken gooien we een trui dan weg, maar met deze tip hoeft dat niet meer en kun je jouw gekrompen truien weer op origineel formaat krijgen met een erg simpele truc. Deze truc zorgt ervoor dat je niet elk halfjaar jouw trui hoeft weg te gooien en je dus veel geld kunt besparen op je kledinguitgaven.

Het product dat je nodig hebt voor jouw trui is babyshampoo. Het is niet belangrijk wat voor merk je koopt, zolang je de stappen op de volgende pagina maar goed volgt, dan moet het uiteindelijk wel lukken om jouw trui weer op de juiste grootte te krijgen.

Deze 5 stappen moet je nemen om jouw gekrompen trui weer groter te maken.

Stap 1: Vul twee bakken met warm water en voeg aan een bak een klein beetje babyshampoo aan toe.

Stap 2: Vouw de gekrompen tui en plaats het voorzichtig in de bak met babyshampoo. Laat de trui hier vervolgens 15 minuten in liggen.

Stap 3: Nadat de trui 15 minuten in de bak heeft gelegen met shampoo leg je de trui in de bak zonder shampoo. Het is niet de bedoeling dat je de trui uitwringt wanneer je deze verplaatst naar een andere bak!

Stap 4: Haal de trui uit de bak met water en plaats het op een schone handdoek. Wring het nu nog steeds niet uit en laat de handdoek het vocht opnemen van de trui.

Stap 5: Haal de trui uit de handdoek en hang het op tot hij droog is. Wanneer hij eenmaal droog is, is hij als het goed is weer helemaal op het oude formaat.

Je hoeft dus nooit meer jouw te kleine truien weg te gooien, probeer eerst de bovenstaande truc en wie weet is jouw trui weer zo goed als nieuw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *