Heb jij moeite met in slaap komen? Dan moet je deze plant op je kamer zetten!

Een gemiddeld mens heeft ongeveer 8 uur slaap nodig per nacht, alleen niet ieder mens zal hieraan komen. De een heeft niet zoveel slaap nodig en de ander heeft moeite met in slaap komen.  Er zijn allerlei verschillende redenen waarom mensen last hebben van een slechte nachtrust. Het is het verstandigst om de slaapproblemen op te lossen middels natuurlijke slaapmiddeltjes. Probeer zo min mogelijk aan slaappillen te komen, want de kans dat je daaraan verslaafd wordt is zeer groot!

Er zijn verschillende soorten planten die je slaap kunnen bevorderen. Het is een natuurlijke vorm van bevordering en dat is dus goed voor lichaam. Je hebt dus niet per se slaappillen nodig om makkelijk in slaap te komen. De volgende planten bevorderen je slaap:

  1. Klimop. Deze plant zorgt voor schone zuurstof en filtert de giftige stoffen. De plant zorgt er ook voor dat er minder schimmels in je kamer zitten, hierdoor krijg je een betere nachtrust.
  2. Lavendel. Buiten dat deze plant zorgt voor een heerlijke geur heeft het ook nog een andere kracht. De geur van een lavendelplant is stressverminderend en heeft een kalmerende werking. Mocht je geen ruimte hebben voor een plant op je slaapkamer, dan kun je ook een lavendelgeurtje gebruiken.
  3. Aloë Vera. Deze  plant filtert net als de klimop je kamer. De plant geeft je daar schone zuurstof voor terug, waardoor je vanzelf beter gaat slapen.
  4. Jasmijn. Deze plant heeft een heerlijke geur van zichzelf en buiten die geur heeft het nog een andere kracht. De plant zou volgens veel volken ervoor zorgen dat je een betere nachtrust krijgt.

Op naar de plaatselijke tuincentra om deze planten in te slaan, want nadat je deze planten in je slaapkamer hebt gezet zul je weer slapen als een roosje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *