Een tip die écht werkt tegen gevoelige tanden en kiespijn

Er zijn veel mensen die last hebben van kiespijn en ze weten meestal niet goed wat ze moeten doen om de pijn te laten verdwijnen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe je van die vervelende pijn afkomt.  Er is gelukkig een hele simpele oplossing of van deze pijn af te komen en het werkt echt heel goed!

Er is een aantal verschillende oorzaken die voor kiespijn kunnen zorgen. Bij de tandarts is kiespijn de meest voorkomende pijn die ze horen. Een van de reden dat kiespijn veroorzaakt kan worden is verkoudheid. Door de verkoudheid zitten alle holtes verstopt en dat kan de kiespijn veroorzaken. Hier kan de tandarts niet veel aan doen.

Een andere veel voorkomende oorzaak van de pijn is een geïrriteerde zenuw. De zenuw kan geïrriteerd worden door een ontstoken zenuw of door een gaatje in de kies. Het is daarom ook altijd slim om even een bezoekje aan de tandarts te brengen. Kun je niet bij de tandarts terecht of helpt dit niet echt, dan is dit artikel de oplossing.

Op de volgende pagina lees je wat de simpele oplossing is om van die vervelende pijn af te komen. Er zijn al heel veel mensen voor geweest en die zijn er allemaal zeer positief over!

Om van de pijn af te komen, heb je eigenlijk maar een ding nodig en dat is de plant weegbree. Weegbree groeit letterlijk overal dus dat is niet zo moeilijk om te vinden. De plant valt onder de categorie onkruid, dus pas volgende keer goed op met welke plant je weggooit en welke plant je niet weggooit.

De reden waarom weegbree zo goed werkt is heel simpel. De plant zit namelijk vol met vitaminen en mineralen. Deze vitaminen en mineralen kunnen een hele belangrijke werking op je gezondheid hebben. Deze planten bevatten: aucubine, kiezelzuur, xanthofyl, enzymen, vitamine c, looistof en minerale zouten.

Weegbree kan samen met water gemaakt worden tot een gorgeldrankje en dit drankje kan kiespijn heel goed verhelpen. De wortel van de plant kan ook een hele goede werking hebben, je kunt namelijk gewoon op de wortel kauwen en je kiespijn zal minderen.

Deel dit bericht met je familie en vrienden, want iedereen heeft weleens last van een pijnlijke kies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *