Dit gebeurt er wanneer je een tijd geen BH aandoet

In de tijd waarin wij nu leven is het heel normaal dat iedere vrouw een beha draagt en het is eigenlijk niet normaal als een vrouw geen beha’s draagt. Ze zeggen dat een beha steun geeft aan je borsten, maar dit is eigenlijk niet echt het geval…

Het niet dragen van een beha heeft een aantal voordelen, dit verschilt alleen wel per persoon. Het ligt namelijk aan het type lichaam dat je hebt. Maar het dragen van een beha hoeft niet normaal zijn in het dagelijks leven van een vrouw. Een aantal voordelen zijn:

  1. Beter slapen. Veel vrouwen slapen al zonder beha maar er zijn ook vrouwen die met beha slapen. Hierdoor slaap je over het algemeen slechter en dat komt door je beha. Door je beha uit te laten krijg je een beter nachtrust en het is beter voor je borsten.
  2. Geldbesparing. Er zijn tegenwoordig veel winkels die beha’s verkopen maar die beha’s zijn vrij prijzig. Door geen beha’s meer te dragen hoef je ze ook niet meer te kopen en bespaar je dus veel geld per jaar.
  3. Een beter figuur. Door geen beha’s meer te dragen ga je beter lopen, je gaat namelijk op een meer natuurlijke manier lopen. Dit is dus goed voor je natuurlijke schoonheid en uitstraling, dit resultaat zie je alleen wel pas na een tijdje. Geduld is dus erg belangrijk!
  4. Een beha heeft geen invloed op hangende borsten. De voornaamste reden waarom vrouwen beha’s dragen is, omdat je geen hangende borsten willen. Uit een studie is gebleken dat beha’s dragen hier geen invloed op heeft. Er wordt zelfs beweerd dat beha’s dragen er juist voor zorgt dat je hangende borsten krijgt.
  5. Je bloedsomloop wordt bevorderd. Als je een beha draagt, knelt dat vaak tegen je bovenlichaam. Dit knellen is niet goed voor je bloedsomloop, als je geen beha meer draagt heb je dus een betere bloedsomloop en wordt dus je bloedsomloop een stuk beter.
  6. Je borsten worden gezonder. Uit de eerder genoemde studie blijkt ook dat je borsten er gezonder van worden. Het afknellen is slecht voor je huid als je dus geen beha meer draagt zal je huid ook gezonder zijn. Dit is vooral bij vrouwen die een te kleine beha’s dragen. Veel vrouwen dragen namelijk niet de juiste bh-maat. Laat daarom altijd de specialisten je cupmaat opmeten en kijk welke bh goed op je borsten aansluit. Maar zoals al aangegeven heeft het dragen van een bh zelfs meer voordelen ;). 
  7. Kans op een maatje groter. Om meer volume in je borsten te krijgen is het veel beter om geen beha’s meer te dragen. Door het dragen van een beha worden je spieren niet belast, als je dus geen beha draagt train je de borstspieren. Omdat je deze traint zullen je borsten na een tijdje een stuk voller en gezonder uitzien.
  8. Je beter voelen.  Voor de meeste vrouwen is het beste gevoel van de dag als ze in de avond hun beha uitdoen. Als je geen beha meer draagt zal je dus heel de dag dit gevoel ervaren.

Genoeg redenen om geen bh meer te dragen, dus! Het is belangrijk dat iedereen dit bericht deelt, want heel veel vrouwen weten niet dat het dragen van een beha slecht voor je is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *