Dit zijn de beste boekmomenten voor de goedkoopste vluchten!

Tegenwoordig reizen we niet zo veel, wat we kunnen wijten aan het COVID-virus dat een crisis heeft laten doen ontstaan in verschillende landen. Maar als het weer zo ver is om te reizen, dan moet je de volgende tips uit dit artikel opvolgen om zo goedkoop mogelijk te kunnen vliegen!

Het is belangrijk dat je ver van tevoren boekt. Eerst werd er vaak gezegd dat last-minute boeken het beste is, maar dat is al een tijdje niet meer zo. Je kunt het beste gewoon ruim op tijd boeken. Dat is gebleken uit het onderzoek van de reiszoekmachine Kayak.

Daarnaast is belangrijk dat je wacht op het juiste moment, concludeert Kayak. Kayak heeft miljoenen zoekopdrachten van Nederlanders onderzocht. Daaruit kwam dat er er genoeg bespaard kan worden. Op de vliegtickets binnen Europa kan nog 59% bespaard worden en op de vliegtickets buiten Europa kan nog 26% bespaard worden. Je moet hiervoor alleen op het juiste moment boeken.

Als je dit allemaal doet en precies op het juiste moment boekt, dan blijkt dat Milaan de goedkoopste bestemming binnen Europa is. Door goed te zoeken en vooral door op het juiste moment te boeken, kun je al voor 32 euro in Milaan zitten. New York is voor de meeste mensen ook een dure vlucht, maar als je weer goed zoekt en op het juiste moment boekt, kun je al voor 285 euro in New York zitten en dan is het ineens wel een stuk interessanter.

Nu zullen veel mensen zich afvragen, wanneer zijn die juiste momenten dan? Kayak heeft vijf bestemmingen binnen Europa en vijf bestemmingen buiten Europa in kaart gebracht. Volgens hen kun je uit die tien vluchten het meeste voordeel halen. Als je maar goed zoekt en op het juiste moment boekt. Dat zijn de twee belangrijkste dingen waarop je moet letten.

Op de volgende pagina lees je welke tien bestemmingen dat zijn. Je zult er versteld van staan hoeveel dat wel niet scheelt in vergelijking tot  normaal. Het is dus echt interessant om hier voortaan goed op te letten. Vergeet overigens ook niet je cookies uit te schakelen en te icognito op het web te surfen, want anders zul je zien dat de prijzen sowieso niet veranderen!

Binnen Europa:

  • Londen,:daar moet je twee maanden van tevoren boeken.
  • Barcelona: daar moet je twee maanden van tevoren boeken.
  • Dublin: daar moet je twee maanden van tevoren boeken.
  • Malaga: daar moet je drie maanden van tevoren boeken.
  • Praag: daar moet je drie maanden van tevoren boeken.

Buiten Europa:

  • New York: daar moet je twee maanden van tevoren boeken.
  • Bangkok: daar moet je drie maanden van tevoren boeken.
  • Los Angeles: daar moet je vijf maanden van tevoren boeken.
  • Miami: daar moet je vier maanden van tevoren boeken.
  • Sydney: daar moet je vier maanden van tevoren boeken.

Door de vluchten binnen bovengenoemd termijn te boeken zorg je ervoor dat je je vlucht lekker goedkoop boekt en eventueel wat extra kunt shoppen op je vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *