Dit drankje kan ervoor zorgen dat knie- en gewrichtspijn verdwijnt

Voor de wat oudere mensen onder ons zijn knie- en gewrichtspijn over het algemeen bekende kwaaltjes.  Helaas zie je steeds vaker dat dit ook bij jongeren voorkomt. Knie- en gewrichtsproblemen kan bij iedere leeftijdsgroep voorkomen. Het zorgt voor een vervelende pijn en belemmert meestal de dagelijkse activiteiten. Verder speelt het seizoen ook een grote rol: in de winter hebben de meesten er meer last van dan in de zomer.

De reden hiervoor is  vrij simpel. In de winter is het namelijk kouder,  vochtiger en er is er kans op sneeuw. Hierdoor is de pijn in de winter heviger dan in de zomer. Daardoor blijven veel oudere mensen in de winter binnen zitten en gaat hun gezondheid achteruit.

Maar wat is gewrichtspijn nu eigenlijk? Gewrichtspijn is een verzamelnaam voor aandoeningen die de volgende kenmerken hebben: zwellingen, stijve spieren, gevoeligheid en pijn natuurlijk. Als je last hebt van een of meerdere kenmerken dan heb je last van gewichtspijn.

In de volgende gewrichten hebben de meeste mensen last van gewrichtspijn: de enkels, de nek, de knieën, de ellebogen, de polsen, en er zijn nog andere lichaamsdelen die kunnen worden aangetast. Dit is heel vervelend, want de dokter kan er ook niet zoveel aandoen. Maar vanaf nu kun je er veel minder last van hebben. Het drankje dat hieronder beschreven staat belooft namelijk dé oplossing voor gewrichtspijn te hebben.

Benodigdheden:

  1. 7 gram kaneel
  2. 40 gram amandelen
  3. 40 gram rauwe honing
  4. 240 ml ananassap
  5. 240 ml verse sinaasappelsap
  6. 1 kopje havermout

Wat moet je doen?

Als eerste voeg je de havermout toe aan een kom. Kook vervolgens heet water en laat de havermout hierin weken. Voordat je verder gaat met het recept, laat je het prutje even afkoelen. Dan voeg je de ananassap en sinaasappelsap toe bij de afgekoelde havermout. Daarna voeg je de kaneel en de amandelen toe in de kom. Als laatste voeg je nog rauwe honing toe en al deze ingrediënten roer je goed door elkaar. Stop het prutje in een blender en wacht je tot het echt een drankje is. Het drankje is nu klaar om te drinken!

Drink het drankje iedere dag en je zult vanzelf merken dat de gewrichtspijn aanzienlijk minder zal zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *