Kinderen van bedelaars slapen altijd maar waarom..?

Er is een goede reden dat de kinderen van een bedelaar altijd slapen. En nee, het komt niet omdat ze altijd zo moe zijn. Bedelaars hebben iets groots te verbergen en hebben het liefst niet dat je erachter komt. In dit artikel wordt uitgelegd waarom ze dit doen en wat jij er tegen kunt doen.

Bij een metrostation zit een vieze vrouw op een vies punt van de stad. Ze zit op een lelijk kleedje op de grond en naast haar ligt een zak waar mensen geld in gooien wanneer ze medelijden met haar hebben. Wat je misschien ook wel aan de foto opvalt is dat het kindje van de vrouw altijd ligt te slapen en ook altijd met haar mond tegen de vrouw aan ligt.

Op een gegeven moment liep een man voor de tiende keer langs de dakloze vrouw en hij vroeg zich af hoe het kan dat de baby altijd aan het slapen is. De man stopte dus bij de vrouw en vroeg aan haar hoe het kan dat de baby altijd slaapt. De eerste keer deed ze net of ze de vraag niet had gehoord. De tweede keer keek de vrouw omhoog en keek ze gedachteloos naar de lucht achter de man.

Nu wist hij dat er sowieso iets mis was met deze situatie en dat het zo snel mogelijk moest stoppen. Hij ging uit op verder onderzoek en kwam achter de verschrikkelijke waarheid. Uit zijn onderzoek kwam naar voren dat de kinderen dagenlang stil konden zijn en lagen te slapen, omdat de kinderen de hele dag werden gevoerd met wodka of heroïne. Dit zorgt ervoor dat ze zoveel mogelijk slapen en erg stil zijn. Dit komt doordat kinderen totaal niet bestand zijn tegen deze twee dingen. De vrouwen die bedelen, bedelen niet uit zichzelf maar krijgen dit opgelegd door hun bazen. Er gaat een groot netwerk achter deze bedelaars schuil…

Het komt ook regelmatig voor dat dit soort kinderen het niet overleven en midden op de dag doodgaan. Wanneer dit gebeurt, moet de vrouw de rest van de dag een dode baby in haar armen vasthouden. Dit zijn nu eenmaal de regels die de bazen hebben opgelegd en wanneer ze dit niet doet, dan kan ze erop rekenen dat ze een probleem heeft.

De grote bazen verdienen miljoenen in deze industrie en rijden in de duurste auto’s en wonen in de mooiste villa’s. Stop deze uitbuiting van kinderen en geef nooit meer een cent aan een persoon die dakloze speelt met een klein kind!

Deel dit artikel om het iedereen te laten weten!

Disclaimer: niet iedere bedelaar heeft te maken met dit netwerk. Er zijn ook bedelaars die echt arm zijn. Wil je een bedelaar helpen, dan kun je beter eten en/of drinken aan hen geven. Eten en drinken is namelijk een basisbehoefte, dus door hen daarin te voorzien help je ze zeker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *