Dit drankje moet je proberen wanneer je last hebt van HOOIKOORTS

Er zijn veel mensen die last hebben van hooikoorts. In de lente begint dit meestal erger te worden en ergeren ze zich sterk aan het aantal keren dat ze moeten niezen, de tranende ogen en dat terwijl er vrij weinig aan gedaan kan worden. Helaas zijn er ook mensen die in het najaar nog last hebben van hooikoorts.

Met het drankje hieronder krijg je minder last van je hooikoorts en kun je weer gaan genieten zonder last te hebben van de pollen. De ingrediënten die je voor dit drankje nodig hebt zijn overal te koop, dus het is voor iedereen mogelijk dit drankje te maken. Je zult zelfs onder de indruk zijn van de smaak die het zal hebben.

Ingrediënten

  • Halve citroen
  • 4cm dikke plak ananas
  • Appel
  • Limoen
  • IJsblokjes

Al deze ingrediënten kun je het beste in een blender doen, waardoor je binnen enkele minuten klaar bent met het bereiden van dit drankje. Vergeet daarnaast niet de appel, de limoen, ananas en citroen te schillen.

Het is aan te raden dit drankje in de ochtend te maken, zodat je het in de middag mee kunt nemen naar bijvoorbeeld je werk of school. Wanneer je het gevoel hebt dat het weer gaat kriebelen, dan hoef je hier alleen maar een paar slokken te nemen en het gaat meteen een stuk beter.

Deel het artikel via Pinterest, zodat iedereen dit trucje leert kennen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *