Deze simpele truc om te stoppen met snurken kent bijna niemand!

De meeste mensen die snurken zullen daar zelf vrij weinig last van hebben. Deze mensen zullen ook niet door hebben dat ze snurken. Maar voor de mensen met wie ze het bed delen is het stuk vervelender, want zij zullen er wel last van hebben.

Snurken kan door een aantal dingen veroorzaakt worden. Een aantal voorbeelden zijn: te veel alcohol drinken, een blokkade van de neusholte, stress of overgewicht. Er wordt tussen het snurken een onderscheid gemaakt, zo heb je medisch snurken en sociaal snurken. Voor het medische snurken wordt ook geadviseerd om naar een dokter te gaan. Met sociaal snurken wordt bedoeld dat het snurken zo storend is dat degene met wie de snurkende persoon het bed deelt oordopjes moet gaan dragen of ergens anders moet gaan slapen omdat hij last heeft van het snurken.

Wij hebben een oplossing voor de mensen die sociaal snurken. Zij snurken omdat ze een blokkade in hun neusholte hebben en die blokkade kan veroorzaakt worden door slijm. Het gaat om een anti-snurksapje en we hebben er al heel veel positieve reacties van gekregen. Het is een lekker en natuurlijk drankje en ook heel simpel om thuis klaar te maken.

Hieronder lees je hoe je dit lekkere en effectieve drankje kan maken. Het drankje wordt gemaakt met een aantal ingrediënten die bijna iedereen wel thuis heeft.

De ingrediënten die je nodig hebt:

  • Verse gember
  • 2 peentjes
  • 2 appels
  • 1/4 citroen

Je mengt alle ingrediënten in een blender totdat het een drinkbare smoothie is. Daarna hoef je het alleen nog maar op te drinken en dat doe je een paar uur voordat je naar bed gaat. Het geheim van dit drankje is de vitamine C die erin zit. Vitamine C zorgt er namelijk voor dat je van een geïrriteerde neus afkomt. De appels en peentjes zorgen ervoor dat je rustiger wordt en dus makkelijker in slaap zult vallen.

Heb jij een partner of ken je iemand die heel erg snurkt? Misschien is dit de oplossing.. Deel dit bericht daarom met je familie en vrienden, om er zo voor te zorgen dat iedereen van het snurken afkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *