Hier moet je op letten wanneer je gaat tanken!

Op een dag ben je met van alles bezig, je wordt dus ook door van alles afgeleid. Zo ook als je weer een keer gaat tanken, dan zijn je gedachte meestal heel ergens anders. Je bent bijvoorbeeld aan het nadenken over het eten of over wat er vandaag op het werk allemaal is gebeurd. Alleen bij een benzinestation is het juist belangrijk dat je alles in je omgeving in de gaten moet houden.

De meeste mensen doen de auto niet op slot of staan te staren naar het bedrag op de pomp. Hierdoor letten de mensen minder goed op de omgeving. De bewakingscamera’s laten dus ook een nieuwe trend zien.

In het filmpje op de volgende pagina is te zien hoe de dieven te werk gaan. Daarop is te zien dat ze heel sluw te werk gaan en dat alleen reizende vrouwen meestal het slachtoffer zijn, omdat ze meestal hun tas op de bijrijdersstoel hebben staan en die dus makkelijk stelen is.

Wees dus extra op je hoede als je even aan het tanken bent of als je even de kosten voor het tanken aan het afrekenen bent. Niemand wil op deze brute manier beroofd worden!

Deel dit artikel met vrienden, familie, collega’s, etc. om er zeker van te zijn dat ook hun spullen veilig blijven als ze op een tankstation zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *