Heb je een kat ooit op eendjes zien passen?

Katten kunnen meestal niet zo goed overweg met dieren die kleiner zijn dan ze. Ze spelen er vaak mee of eten ze op. In het filmpje op de volgende pagina is dit juist niet het geval en had de kat een heel ander idee over wat hij moest doen met de pasgeboren eendjes.

De twee eigenaren van de boerderij waren erg gelukkig dat ze meerdere eieren zagen liggen die van hun eenden vandaan kwamen. Ze lagen er inmiddels al een tijdje en de kat had ze intussen ook al zien liggen.

Op de dag dat ze eindelijk uit zouden komen,  liepen de twee eigenaren naar de eitjes toe om te kijken of ze al uit waren gekomen. Triest genoeg zagen de  eigenaren niks anders dan lege eieren en waren de kuikentjes nergens te bekennen. Nadat de twee wat langer waren gaan zoeken, deden ze een prachtige ontdekking die je zult zien in de video op de volgende pagina.

Hieronder zie je het filmpje van de boerderij met de kat en de baby eendjes. Het is prachtig om te zien dat de kat goed voor ze kan zorgen en zich eigenlijk de moeder ziet van de baby’s.

Dit is toch te lief om waar te zijn? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *