Nooit meer last van muizen en spinnen? Lees hier hoe

Veel hebben mensen last van muizen en spinnen in hun huis. Deze mensen zijn vaak op zoek naar natuurlijke middeltjes om van deze muizen en spinnen af te komen. Dit komt omdat professionele bestrijding in veel gevallen veel te duur is. In dit artikel vind je een natuurlijk bestrijdingsmiddel waarmee je makkelijk en snel van dit ongedierte afkomt.

Er zijn een paar hele simpele ingrediënten die je hiervoor kunt gebruiken. Je hebt hiervoor namelijk alleen een zakje pepermuntthee nodig. Een andere mogelijkheid die je kunt gebruiken om van dit ongedierte af te komen is geurolie.

Hieronder lees je wat je precies moet doen om van muizen en spinnen af te komen. Dit werkt natuurlijk ook bij andere soorten ongedierte. Dus wil je een ongediertevrij huis? Ga dan naar de volgende pagina, want daar lees je wat je moet doen om daarvoor te zorgen.

Bij de pepermunttheezakjes moet je eerst een beetje thee zetten. Als tweede moet je de zakjes door het hele huis verspreiden. Dat doe je natuurlijk op de plaatsen waar de spinnen en muizen zitten. Het beste is om ongeveer vier theezakjes op de plek te leggen waar ze het meeste zitten, want dan zou je binnen twee tot drie dagen geen last van spinnen of muizen moeten hebben.

Bij de geurolie moet je 10 tot 15 druppeltjes in een spuitbus moeten doen, die geurolie spuit je dan op de plekken waar de spinnen en muizen zitten. Binnen een aantal dagen zou je hetzelfde effect als de theezakjes moeten hebben. Het voordeel van de geurolie is dat je niet alleen het ongedierte wegjaagt maar dat je huis ook nog eens lekker gaat ruiken.

Heb je wat aan deze nuttige tips gehad? Deel dit dan met je familie en vrienden, want zij moeten dit ook weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *